DIA MUNDIAL DEL PATRIMONI AUDIOVISUAL 2016

L’any 2005 la UNESCO va instaurar la celebració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual cada 27 d’octubre.  Cada any, aquesta diada ofereix un punt de trobada internacional pels centres de tot el món que conserven i difonen el patrimoni audiovisual per celebrar i reconèixer el valor d’aquesta documentació per a les futures generacions.

Enguany, l’eslògan és “It’s your story – Don’t lose it” (És la teva història – No la perdis)  i podreu trobar informació del que es fa arreu del món a la Co-ordinating Counsil of Audiovisual Archives Association.

 

Amb motiu d’aquesta diada l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca – CIM, a més de recordar la nostra tasca de recuperació, custòdia i difusió del patrimoni audiovisual de Menorca, volem recuperar una feina realitzada fa un temps i que ens retorna imatges i informació sobre els oficis perduts de l’arrosser i de la recollida de la sal marina: Memòria de la Terra.

Memòria de la terra

A Memòria de la Terra hi trobareu propostes didàctiques relacionades amb el cultiu de l’arrós i de la sal marina a Menorca. També podreu veure diferents audiovisuals que recullen l’experiència de persones que s’hi van dedicar i imatges d’anys enrere.