Exposició MIRADES OBERTES A LA NATURA. FOTOGRAFIA

Cartell mirades_menorca

 

El proper dijous 9 d’abril, a les 19 h a la Can Victori (Camí des Castell, 28 de Maó), es presenta l’exposició MIRADES OBERTES DE LA NATURA, organitzada i produïda per l’Institut d’Estudis Baleàrics i que arriba a Menorca després d’haver passat per Palma i Eivissa.
L’exposició consta d’un seguit d’imatges de la natura de les Illes des del punt de vista de 12 fotògrafs (entre els quals 2 de menorquins, Antoni Cladera i Marc Allès).

L’exposició romandrà oberta, a la nostra seu, des del dia 9 d’abril fins al 21 de maig, en l’horari de l’arxiu (de dimarts a divendres, de 10 a 13 i de 17 a 20 hores).

Presentació documental “El retrat oblidat de Diego Monjo”

!cid_4A775976-6CEB-4C5B-AC9A-8D8571CCD136

El proper dijous dia 26 de febrer a les 20h presentarem el curt documental “El retrat oblidat de Diego Monjo” a l’Arxiu d’Imatge i So del CIM.

El documental ha estat produït pels alumnes assistents al taller de cinema documental dirigit pel realitzador Cristian P. Coll i el documentalista Macià Florit des Far Cultural. Us hi esperam!!

Projecció El vent de l’illa

Hola, món!

Us donem la benvinguda al WordPress. Aquesta és la vostra primera entrada. Editeu-la o suprimiu-la, i després comenceu a publicar!